Mikkers Administratie & Belastingadvies

Mikkers administratie- en belastingadviseurs is al enkele tientallen jaren gevestigd in Enschede, Nederland. Het gezegde ‘groot geworden door klein te blijven’ is hier zeker van toepassing. Betrokken, proactief en transparant werkt het compacte team als sparringpartner adviserend en uitvoerend samen met ondernemers in het Twentse midden- en kleinbedrijf.

Mikkers zocht een digitale partner die dezelfde waarden omarmt en die begrijpt wat de wensen zijn van een MKB’er (KMO’er), zonder te verzanden in te saai en standaard website design. Daarnaast moest de website eenvoudig blijven en een persoonlijke touch krijgen. Tegelijkertijd zijn ze altijd bezig met klanten en is er niet veel tijd om de website te onderhouden. En uiteraard let ook Mikkers als goed financieel adviseur goed op haar budget :).

Het resultaat.

We hebben gekozen voor een relatief eenvoudige website die rust, degelijkheid en expertise uitstraalt. Het team wordt gepresenteerd en op termijn zullen nog meer persoonlijke / kantoorfoto’s worden toegevoegd. Voor de styling was er enkel een logo beschikbaar, wij hebben de typografie en de oranje secundaire kleur aan toegevoegd. Daarnaast heeft een externe tekstschrijver de teksten verzorgd. In de volgende fase zullen nog klant beoordelingen, een advies blog en detail diensten pagina’s (zoals Jaarrekening samenstellen) worden toegevoegd.


“Team Mikkers (Mikkers Administratie- en Belastingadviseurs B.V.) is uitermate content met haar nieuwe website. Jeroen bedankt voor de prettige samenwerking, jouw professionele input en voor de uiteindelijke realisatie van onze site!”

Remco Hogeweg

Partner Mikkers Administratie & Belastingadvies