Sluiten
Website ontwerp

Webdesign

Wij ontwerpen niet enkel mooie, maar ook gebruiksvriendelijke websites. Een professionele website met een sterke uitstraling en de juiste functionaliteit. Zodat jouw bezoekers een optimale ervaring beleven.

Maatwerk WordPress design

Het design proces begint al bij de intake waarin we samen bepalen hoe de look & feel van de jouw website globaal moet worden. Daarna gaan de designers ermee aan de slag met als eerste resultaat jouw nieuwe homepage. Is deze akkoord voor jouw, dan gaan wij verder met de design uitwerking van de overige pagina’s. Wij kennen de mogelijkheden en beperkingen van het web en werken steeds nauwgezet samen met onze WordPress developers. Daardoor kunnen we straffe en toch budget vriendelijke websites opleveren.

  • Heldere en vlotte communicatie
  • Volledig op maat voor jouw onderneming en daarmee een uniek design
  • Responsive design, dus mobiel vriendelijk
  • Volgens de laatste trends & gebruiksvriendelijk
MEER OVER WORDPRESS bEKIJK ons DESIGN werk

Waarom WordPress webdesign?

1
Gebruiksvriendelijk

Het WordPress CMS (Content Management Systeem) kenmerkt zich door het gemak en snelheid waarmee je zelf je content ofwel teksten, afbeeldingen, etc. plaatst op je website. Daarnaast optimaliseren wij deze basis voor nog snellere content bewerking, zodat jouw tijd en frustratie bespaard blijft.

2
Flexibel en uitbreidbaar

WordPress is zodanig flexibel dat er alle typen web applicaties mee gemaakt kunnen worden, van klein tot zeer groot, van simpel tot complex en van blog tot webshop. Je als zaakvoerder dus klein of weinig complex starten en je WordPress website laten meegroeien met jouw zaak. Of je bestaande website uitbreiden met een webshop. Alles is mogelijk!

3
Grote gemeenschap

WordPress beschikt over de grootste CMS gemeenschap ter wereld, waardoor continue ontwikkeling gegarandeerd is en tevens een veelheid aan modules (plugins genaamd). Deze modules zijn voor een fractie van de prijs beschikbaar ten opzichte van volledig nieuw geprogrammeerde plugins. Voorbeelden zijn: foto galerijen, formulieren, evenementen, social media sharing en nieuwsbrief inschrijving.

4
Geen licentie & open source

Als ondernemer wil je niet vastzitten aan een zogenaamde vendor-lock-in, waarbij je niet meer (zonder hoge kosten) weg kan van je website leverancier. Bij WordPress is dat niet het geval. Er zijn geen licentiekosten en alles is open source (code is inzichtelijk). Daardoor kan je met je website bij ieder website bureau dat WordPress gebruikt (en dat zijn er veel) terecht, dus je zit niet vast aan ons. Maar once you go Webbaron, you never go back, is onze ervaring :).

5
Zoekmachine vriendelijk

WordPress is vanuit de basis al vrij zoekmachine vriendelijk, maar het kan altijd beter is ons motto. Daarom coderen wij zoekmachine vriendelijk en installeren wij standaard een speciale WordPress SEO module. Daarmee kan jij zelf (of een SEO expert) belangrijke zaken optimaliseren voor zoekmachines in WordPress, zodat je nog hoger gaat scoren in Google.

6
Veilig & Snel

Wordpress is veilig opgezet, maar het web (en misbruik) is constant in ontwikkeling. Door de grote groep gebruikers van WordPress worden veiligheids issues snel opgemerkt en opgelost. Daarnaast installeren wij extra WordPress veiligheidsmaatregelen en plugins. Tevens maken we gebruik van speciale WordPress caching plugins die ervoor zorgen dat je webdesign snel geladen wordt.

Een greep uit onze designs.

Bekijk meer werk
Achtergrond webdesign
Blije klanten.
Sanne van Zoest
Alleslach.nl
“Zeer tevreden ben ik met het resultaat van de nieuwe website! Vanaf het begin heeft Jeroen goed begrepen wat ik wilde. Altijd duidelijk en helder in zijn antwoorden. Het contact liep (en loopt) zeer relaxed, maar alles gebeurd wel snel en adequaat. Gewoon een hele fijne vent, die bijzonder veel verstand heeft van functionele, goed vindbare, mooie en eigentijdse websites..”
Ruben Luijpen
Fietsverzekeringvergelijker.be
“Uitstekende partner voor het laten ontwikkelen van websites. Wij hebben zeer bedreven advies gekregen m.b.t. het design en optimalisatie van onze website. Jeroen heeft een schat aan kennis en ervaring. Onze wensen zijn op een creatieve manier vertaald naar een eindproduct waar we erg blij mee zijn. Tevens tevreden met de snelle reactie- en doorlooptijd. Kortom, een aanrader”
Renske de Zwart
CuriousMindCoaching.be
“Ik had geen idee waar te beginnen met mijn website. Jeroen heeft me daar fantastisch stap voor stap mee geholpen.”
Afbeelding Jeroen Verburgt
  • Jeroen Verburgt
  • Zaakvoerder & Online Adviseur
Ik geef je graag vrijblijvend advies

Een project starten?