Hoevebrugsche Bierbrouwerij

Voor de Hoevebrugsche bierbrouwerij uit Rotterdam hebben we een starter WordPress WooCommerce webshop gerealiseerd. De webshop bevat onder andere heerlijke speciaalbieren en cadeau producten, een Mollie betaal module en kortingscodes.

Van oorsprong is de bierbrouwerij op twee locaties ontstaan, aan beide zijden van de Rotterdamse Spoorsingel. Op de ene locatie werd gebrouwen, op de andere locatie vond het gistingsproces plaats. De verbinding tussen beide locaties was de Hoevebrug, waar het bier ná het brouwen dus voor het gistingsproces over heen werd gedragen.

Het resultaat.

Momenteel is de webshop nog relatief eenvoudig, maar kan wel per product de gewenste verpakking worden gekozen en uiteraard zijn diverse betaalmogelijkheden geïntegreerd. Daarnaast zijn er kortingscoupons geactiveerd.


“Jeroen van Webbaron Webdesign heeft een erg mooie en goed functionerende webshop voor ons bedrijf gebouwd. We zijn erg tevreden over de professionaliteit, hoe het project is uitgevoerd en snelheid ervan. De communicatie verliep erg prettig!”

Martijn Blokhuis

Zaakvoerder Hoevebrugsch