Garage Vande Putte Brakel

Garage Vande Putte uit Brakel is een familiebedrijf van de 3e generatie met meer dan 50 jaar ervaring met gekwalificeerd en ervaren personeel. Het team beschikt over een uitgebreide technische expertise en dankzij voortdurende bijscholing blijven zij op de hoogte van de nieuwste technologieën en werkmethodes.

De oude website niet meer van deze tijd, niet in de juiste huisstijl en werkte slechts beperkt op smartphones. Daarnaast was er geen goede mogelijkheid om het aanbod van occasies te tonen op de website. Tijd voor een nieuwe & verbeterde versie dus!

Het resultaat.

Enerzijds hebben we de stijl volledig aangepakt en is de website nu wel goed toegankelijk via smartphones, anderzijds zijn er ook slimme, klantvriendelijke en tijd- en geld besparende onderdelen toegevoegd, waaronder:

  • Afspraak onderhoud maken formulier met handige stappen.
  • Aanbod occasies: daardoor hoeft er niet meer geadverteerd worden op externe websites, zoals Tweedehands.be of Autoscout, waardoor er veel advertentie kosten vermeden worden.
  • Afspraak voor een proefrit maken: gekoppeld aan de occasies, waardoor een klant direct een proefrit kan inplannen
  • Acties / social media toegevoegd: Vande Putte is aangesloten bij Eurorepar.be en biedt ook regelmatig acties aan. Deze worden nu automatisch op de homepage getoond wanneer deze op het social media kanaal van Vande Putte (Facebook) worden toegevoegd. Wel zo handig en het leidt tot meer onderhoud aanvragen.

 


“Dankzij Webbaron hebben we een website die gebruiksvriendelijk EN overzichtelijk is. Er werd zeer aandachtig geluisterd en elke stap en vooruitgang werd ook mooi meegedeeld. Hierdoor konden wij ook tijdig bijsturen indien nodig. Dit zorgt voor een fantastisch product op een verschroeiende tempo. Dankuwel Jeroen en Webbaron!!”

Dylan Fagnart-Depotte

Team Garage Vande Putte