Expat Psychologist Zwitserland

Expat Psychologist is een gerenommeerde psychologen praktijk en is volledig gespecialiseerd in het verlenen van psychologische hulp aan expats en internationale studenten. Ze beschikken over locaties in zowel Nederland als Zwitserland. In eerste instantie verzochten zij aan ons het onderhoud van hun WordPress websites over te nemen van de toenmalige webdesigner. Nadat deze voorzien waren van een kleine onderhoudsbeurt, duurde het niet lang voordat het verzoek kwam een nieuwe website te realiseren voor Zwitserland.

Het resultaat.

Er is voor de nieuwe Expat Psychologist website gekozen voor een generiek deel met daarin de diensten en presentatie van het team. Daarnaast worden ook voor de individuele locaties gepresenteerd, die waarschijnlijk nog worden uitgebreid in de toekomst. Inmiddels is ook voor de locatie Expat Psychologist Amsterdam een nieuwe website opgeleverd.


“Ik ben zeer tevreden met de resultaten. Het team was professioneel, responsief en deskundig van start tot finish. Het is een goede afspiegeling van mijn bedrijf. Ik kan eigenaar van Webbaron webdesign – Jeroen Verburgt – zeker aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een betrouwbaar, professioneel en getalenteerd webdesignteam. (*vertaald)”

Taya Slobodjanuk

Zaakvoerder