Dakwerken Gebroeders de Vos

Dakwerken Gebroeders De Vos wordt geleid door de broers Kim, Ben en Kenny De Vos. Ze zijn werkzaam in Oost- en West-Vlaanderen en zijn gespecialiseerd in dakwerken, binnen en buitenschrijnwerk en plaatsing van airco’s & warmtepompen, en dit voor uiteenlopende klanten. Zo hebben ze zowel ervaring met werken voor particulieren en kleine bedrijven, als met projecten voor grote firma’s en restauratiebedrijven. Voor elk type klant een oplossing op maat!

Kenny belde ons met in eerste instantie het verzoek de toenmalige website te herstellen, want die functioneerde helemaal niet meer. Er waren al enige tijd geen updates meer gedaan en de toenmalige webbouwer was niet van plan deze nog te gaan uitvoeren. Daarom heeft Webbaron direct met wat kleine aanpassingen de website nog even “in leven” kunnen houden. Vervolgens zijn we aan de slag gegaan met een nieuwe website.

Het resultaat.

In overleg is besloten om alle activiteiten van Gebroeders de Vos op 1 website samen te voegen (voorheen was Airco een aparte website). Enerzijds omdat er dan maar 1 nieuwe website gebouwd (en onderhouden) hoeft te worden, anderzijds omdat het totale productgamma dan beter tot zijn recht komt. De nieuwe WordPress website is sterk gestructureerd gezien de diverse subproduct categorieën, zodat bezoekers snel kunnen vinden wat ze zoeken. Daarnaast zijn er referenties (automatisch geladen uit Google reviews) toegevoegd en een uitgebreide realisaties sectie.


“Wij zijn zeer tevreden over de website dat jeroen (webbaron) voor ons heeft gemaakt! hij heeft ons project van begin tot einde in goede banen geleid wat resulteerde in een prachtige en gebruiksvriendelijke website. duidelijke afspraken en een zeer goede service. zeker een aanrader!”

Kenny de Vos

Zaakvoerder