Sluiten
Wat wij doen & hoe we dat doen

De Webbaron aanpak

Een website die je nieuwe klanten bezorgt, blije gebruikers en omzet oplevert. Die gaan we samen realiseren. We leggen je graag uit hoe we dat doen. Ons proces bestaat uit 6 stappen: kennismaking en doelen bepalen, vrijblijvend voorstel, webdesign, webdevelopment, workshop en beheer & marketing. Deze zijn afzonderlijk of als collectief inzetbaar voor jouw project.

01

Vertel ons jouw verhaal

Alles start met een goed gesprek, waarin we onder andere goed voor ogen krijgen wat jullie / jouw (online) doelstellingen en doelgroepen zijn. Om welke producten of diensten het gaat en waarin jij je onderscheid van je concurrenten. Veel luisteren voor ons dus, jij vertelt jouw verhaal.

02

Vrijblijvend voorstel

We vertalen het intake gesprek naar een kristalheldere- en vrijblijvend voorstel, dat alles bevat om te kunnen bereiken wat we hebben besproken. Daarbij houden we uiteraard rekening met het beschikbare budget. Zowel grotere bedrijven als zelfstandigheden kunnen we een passende oplossing bieden.

03

Design

Op basis van de besproken doelen en jullie huisstijl gaan we aan de slag met het ontwerp van de website. We ontwerpen enkel volledig op maat websites, waardoor je altijd een origineel en effectief ontwerp ontvangt. Nog geen huisstijl, fotografie of tekst beschikbaar en hebben jullie daar hulp bij nodig? Geen probleem, dankzij ons uitgebreide netwerk brengen we je met de juiste creatieve professional in contact.

Webdevelopment coding
04

Development

Na jullie goedkeuring van het op maat ontwerp gaan we aan de slag met de technische realisatie (development) van de website. Wij bouwen de website in het welbekende en solide WordPress.. Wij zullen de website ook al gedeeltelijk vullen met jouw content. Op die manier is er al een vrij complete website, wanneer we aan de workshop beginnen. Een goed begin is het halve werk!

WordPress training
05

Workshop, content vullen & live!

In de eindfase van de ontwikkeling van je website volg je een persoonlijke WordPress workshop, zodat je daarna je website zelf makkelijk kan voorzien van nieuwe content (teksten, afbeeldingen, etc.). Dat klinkt misschien ingewikkeld, maar wij maken het makkelijk voor je. Na de training kan je (met onze hulp) de website afronden en zullen we deze live gaan zetten. Tijd voor champagne!

06

Support en marketing

Nadat je website live is krijg je toegang tot onze online Support Desk, waar je met al je vragen bij ons terecht kan. Maar gewoon bellen of emailen doen wij ook net zo graag. Afhankelijk van je doelstellingen, brengen we je nog in contact met een online marketeer of andere specialist. Die kan je dan helpen met bijv. Google Adwords of zoekmachine optimalisatie om nog meer rendement uit je website te gaan halen.

Afbeelding Jeroen Verburgt
  • Jeroen Verburgt
  • Zaakvoerder & Webdesigner
Ik geef je graag vrijblijvend advies

Een project starten?