Welke doelen wil jij behalen?

Alle tools om jouw bedrijf online te laten groeien.

  • Uniek groeiplan
  • Online marketing
  • Branding & Content

Wat wil jij bereiken?

Als je (online) wilt groeien met je organisatie, zal je moeten starten met het bepalen wat er noodzakelijk is om jouw ambities waar te gaan maken. Alles begint met online doelstellingen en strategie, of je nou een grote multinational bent of startende zelfstandige.

Veel voorkomende online doelstellingen zijn:

  • Leads (opdrachten) genereren
  • Online zichtbaarheid
  • Naamsbekendheid
  • Conversie optimalisatie
  • Online verkopen
  • Kosten verlagen

Wij helpen je met het opstellen van die (online) doelstellingen en maken deze zo concreet mogelijk. Want hoe helderder de online doelstellingen, hoe beter het eindresultaat zal zijn. Wanneer de doelstellingen zijn bepaald, kan er met het groeiplan gestart worden.

Ons online groeiplan voor organisaties met ambitie.

Dankzij onze jarenlange ervaring in de online wereld kunnen we een effectief groeiplan maken voor iedere organisatie, groot of klein. Bekijk hier onze (vereenvoudigde) werkwijze.

0 – Analyse huidige situatie

We starten met vooronderzoek: hoe staat je organisatie er nu voor? Veel waarom en hoezo vragen dus. Ook duiken we in je online statistieken (indien beschikbaar). Zodat we tot de kern van de zaak komen.

1 – Plan maken

Daarna maken we een plan dat bij de ambities & budget past. Hoe kunnen we doelstellingen het bereiken? Welke tools gaan we inzetten? Wanneer? En wat mag dat allemaal kosten? En..wat gaat dat naar verwachting opleveren?

2 – Tijd voor actie!

We zorgen er samen met onze professionele specialisten voor dat het plan tot in de puntjes wordt uitgevoerd. Dat kan varieren van een nieuwe website of webshop in combinatie met SEO en SEA tot het laten herschrijven van teksten of een drone video toevoegen.

3 – Monitoren, evaluatie & optimalisatie

Vaak bestaat het plan uit zowel korte termijn activiteiten (herschrijven teksten) als lange termijn activiteiten (SEO). Na iedere “actie” monitoren en evalueren we. Welke resultaten heeft de actie opgeleverd? Op basis van nieuwe inzichten zal dan geoptimaliseerd worden.

Ook op zoek naar een website die werkt voor jou?

Online marketing

Een website of webshop van Webbaron is een sterk fundament, maar het is tegelijkertijd nog maar het begin van je online reis. Vaak heb je nog aanvullende marketing tools nodig om je doelstellingen te gaan realiseren. Geen nood, onze professionals kunnen je ook daar mee helpen. Deze kan je overigens ook onafhankelijk van een groeiplan inzetten. Niets is verplicht, we staan voor alles open.

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Door slimme en pakkende teksten worden jouw pagina’s beter gevonden in de Google zoekmachine resultaten.

Zoekmachine adverteren (SEA)

Adverteer op interessante zoekwoorden en bereik jouw doelgroepen.

Social media

Laat je social networks groeien met slimme posts en advertenties.

Nieuwsbrief

Blijf in contact met jouw klanten en promoot je producten met sterk geschreven nieuwsbrieven.

Branding en content

Content is king! Dat is een veelgehoorde uitspraak en niets minder dan waar. Uiteindelijk kunnen goed geschreven teksten ondersteund door de juiste beelden (en video), de klant overtuigen bij jou een juiste keuze te maken. Combineer dit met sterke branding elementen, zoals logo en huisstijl, en je hebt een succesformule!

Logo en huisstijl laten ontwerpen

Met een goed logo en huisstijl maak je een goede eerste indruk, wekt vertrouwen en ben je herkenbaar.

Webfotografie

Professionele fotografie versterkt je merk, geeft je website een unieke uitstraling en positieve indruk.

Teksten schrijven

Sterke teksten overtuigen jouw website bezoeker dat hij de juiste keuze maakt.

Videografie

Met video geef je klanten een unieke kijk op jouw onderneming en diensten.

Vragen over ons groeiplan

Het groeiplan is zo samengesteld dat je de kosten in overeenstemming zijn met de verwachte opbrengsten. Je kan al starten vanaf 1 uur (€ 70,-) per maand. Daarnaast zijn er natuurlijk kosten verbonden aan de activiteiten die (op basis van het plan) worden opgestart. Bijv. een Google Advertentie campagne of een nieuwe drone video toevoegen aan de website om de conversie te verhogen.

Nee, absoluut niet. Wanneer je bijvoorbeeld nog geen budget beschikbaar hebt of liever andere methoden gebruikt om klanten te verkrijgen, dan moet je dat zeker doen. Je kan op ieder moment met een groeiplan starten.

Hoeveel tijd en hoe lang het groeiplan duurt, hangt helemaal af van je gewenste resultaat en hoeveel je wenst te investeren in een bepaalde periode. Om effectief te zijn raden we aan wel een periode van minimaal 6 maanden aan, omdat de meeste activiteiten enige doorlooptijd kosten om goed op te zetten en te optimaliseren.