Sluiten
Over ons

Positive digital impact vanuit de Vlaamse Ardennen

Samen naar prachtig eindresultaat.

Wij leveren allround webdesign van de vormgeving, de bouw tot en met het beheer van de website. Dat doen we zowel voor kleine en middelgrote ondernemingen als (semi) overheid organisaties. Wij nemen zo veel mogelijk van de website zorg uit handen zodat jij je kunt bezighouden met jouw core business.

De Webbaron wijze.

1
Heldere afspraken

We houden van heldere afspraken, zodat we met z'n allen duidelijk weten wat we van elkaar mogen verwachten. Complete offertes, geen gegoochel en kristalheldere communicatie dus.

2
Doelgerichte aanpak

We zetten jouw doelen (en die van de website gebruikers) centraal tijdens iedere stap van het proces. Wat wil je bereiken blijft de centrale vraag en met welk budget?

3
Passie & Innovatie

We zijn gek van (WordPress) website ontwikkeling en proberen altijd met slimme innovaties een nog beter, mooier of sneller resultaat op te leveren.

4
Service & optimalistie

De reis van de website begint eigenlijk pas echt wanneer deze live gaat. Daarom blijven we je ook daarna ondersteunen met super support, onderhoud & optimalisatie.

5
Jarenlange ervaring

We maken al meer dan 15 jaar (WordPress) websites en hebben in die tijd ook een superslim en uitgebreid netwerk opgebouwd.

6
Samenwerking & Fun

Een website maken is niet alleen supergoed met elkaar samenwerken, maar ook daar lol aan hebben. Want hoe leuker het samenwerken is, hoe beter het eindresultaat!

Ons dreamteam.

Wij werken met een flexibel team van digital & creatieve specialisten. Op deze manier kunnen wij ons focussen op datgene waar wij goed in zijn, namelijk geweldige websites realiseren. Tegelijkertijd kunnen we jou direct in contact brengen met specialisten die hun vak verstaan als geen ander, zoals fotografen, grafisch vormgevers, tekstschrijvers en online marketeers. Zo kun jij nog meer resultaat uit je website gaan halen!

Jeroen

Zaakvoerder & Online Adviseur

Chloe

Copywriting, social media & SEO

Jan

Online marketeer & market place specialist

Jarah

Full stack webdeveloper

Afbeelding Jeroen Verburgt
  • Jeroen Verburgt
  • Zaakvoerder & Webdesigner
Ik geef je graag vrijblijvend advies

Een project starten?