Sluiten
Ons werk

En daar zijn we trots op.

We tonen graag enkele van onze WordPress website projecten, uiteenlopend van websites voor zelfstandigen tot (semi) overheid. En wat mogen we voor jou betekenen?

Klant blij. Wij blij.

Anita Roffs
ZorgSimpel

“Webbaron bouwde voor ons een website met het door ons gewenste eindresultaat. Jeroen denkt mee én in oplossingen. Prima samenwerking dus!”

Jan Vertonghen
PuraVida Wellness

“Jeroen heeft een mooie website afgeleverd is vlot bereikbaar voor de nodige info en aanpassingen aan de Site. Als de na service nu ook bevredigend verloopt zijn wij zeer tevreden.”

Tim van Coppenolle
Arbotiste boomverzorging

“Aangename kerel, vlotte service, komt afspraken perfect na, helpt me af en toe dingen die ik vergeet onthouden. Zou Webbaron zeker en vast aan iedereen aanraden.”

Ruben Luijpen
Fietsverzekeringvergelijker
“Uitstekende partner voor het laten ontwikkelen van websites. Wij hebben zeer bedreven advies gekregen m.b.t. het design en optimalisatie van onze website. Jeroen heeft een schat aan kennis en ervaring. Onze wensen zijn op een creatieve manier vertaald naar een eindproduct waar we erg blij mee zijn. Tevens tevreden met de snelle reactie- en doorlooptijd. Kortom, een aanrader”
Renske de Zwart
CuriousMind Coaching & Therapie
“Ik had geen idee waar te beginnen met mijn website. Jeroen heeft me daar fantastisch stap voor stap mee geholpen.”
Afbeelding Jeroen Verburgt
  • Jeroen Verburgt
  • Zaakvoerder & Webdesigner
Ik geef je graag vrijblijvend advies

Een project starten?